Lia Virkuse dipi-retseptid – laadi TASUTA alla

Lia Virkus
Foto: Marek Metslaid Toidufotod: Jaan Heinmaa

Lia Virkuse dipi-retseptid hernesnäkkidele

Selleks et krõmpsuvad hernesnäkid oleksid oma ideaalsuses veelgi täiuslikumad, otsustasime tervislike snäkkide kõrvale luua dipi-retseptid!

Kui tavaliselt meisterdad kokku mitu erinevat dippi ja kõik sobivad iga snäki, krõpsu või juurvilja kastmeks, siis hernesnäki puhul see nii lihtne pole.

Herne ampsul on tugev kindel maitse, mis ei sobi dipikastme näol kokku paljude komponentidega.

Andsime dipi-retsepti väljatöötamise ülesande toiduajakirjanikust retseptilooja Lia Virkusele, kes on ka paljude kokaraamatute autor ning palusime tal välja töötada retseptid nii meresoola kui juustu hernesnäkkidele.

Tulemusena sündis kolm erinevat dipi-retsepti:

  • dipikas meresoolaga hernesnäkkidele,
  • dipikas juustu hernesnäkkidele
  • ning vegan dipikas mõlemale hernesnäki maitsele

Need on lihtsad ja puhtad retseptid, mis valmivad paari minutiga ning on meeldejääva maitsega – less is more. Maitsekomponente arvesse võttes sobib üks dipp ainult ühe maitsega ning teine teisega.

Kas ma ei või hernesnäkile võtta ükskõik mis dipikastme retsepti?

,,Katsetasin 5-6 erinevat dipikastme maitsekombinatsiooni läbi, aga ei üks ega teine maitse sobinud hernesnäkkidega – kõige puhtamad maitsed olid ainusobilikud.” -Lia Virkus

Dipi-retseptid saad endale alla laadida täiesti tasuta – saadame need sinu e-posti aadressile.

Esmalt saadetakse sulle kinnitusmeil, kus kinnita oma liitumine. Pärast seda jõuavad sinuni dipi-retseptid.

Tutvu hernesnäkkidega

Proovi dipi-kastmed hernesnäkkidega järgi ning anna meile oma katsetusest teada läbi sotsiaalmeedia märkides juurde @mysnack_eesti ning #mysnacktasty.

“Hernest omletti!? Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis.”

Juba novembri keskpaigast näeb ilmavalgust uus kokaraamat “Hernest omletti!? Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis” kokaraamat, mille üheks autoriks on ka meie dipikastme ekspert Lia.

Hernest omletti ja avokaadost kooki?

256 leheküljelisest raamatust leiab retseptid toitudele, mis on väikese viguriga. Kuidas muidu suhtuda munavabasse omletti, avokaadost valmistatud magustoitu, ingveriga maitsestatud hapukapsasse või kapsarulli, kus ei ole tavapärast hakkliha.

See kokaraamat on kõigile, kellele maitseb köögiklassika: kartulisalat, kotlett, lasanje, rosolje, Napoleon, kräsupea ja veel paljud teised tuttavad soolased ja magusad road. Samuti leiab ka põnevaid ja moekaid retsepte, nagu lillkapsariis, jakakotletid, lehtkapsakrõpsud, suitsuporgand, bataadifriikad, kääritatud toortatraleib, jahuvaba seemneleib jpt.

Kui tunned huvi taimsete jookide, tšiiapudingute ja tervislike
pähklivõiete valmistamise vastu, siis annab meie raamat ka selleks juhtnööre. Samuti saad teada, kuidas valmistada kooki ilma suhkru ja valge jahuta ning toorkaneelirulle ilma ahju panemata. Kõik retseptid seob tervikuks see, et koostisained on 100% taimsed ning toidud sobivad ideaalselt ka veganile.

Kaunist taimse teekonna algust või imelist teekonna jätku! Olenevalt sellest, kus sa sellel teel parasjagu oled.

Tutvu raamatuga lähemalt Apollo kodulehel.

“Hernest omletti!? Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis” Autorid: Lia Virkus, Madli Metsar, Nelly Voolpriit
lisati sinu ostukorvi.
Kassa